Район Северен си търси главен архитект срещу работна заплата от 560

...
Район Северен си търси главен архитект срещу работна заплата от 560
Коментари Харесай

В Северен си търсят главен архитект, заплатата - 560 лева

Район " Северен " си търси основен архитект срещу работна заплата от 560 лв. бруто. Това сочи информация на Plovdiv24.bg в една от онлайн платформите за предложение на работа.

Конкурсът за длъжността е разгласен в първия работен ден на новата седмица. Изисква се минимална степен на обучение магистър, най-малко 3 години стаж или най-малък сан IV младши. От претендента се желае още висше обучение " Архитектура ", управническа и информационна подготвеност, ориентировка към резултата, фокус към клиента, дарба за работа в екип и професионална подготвеност.

Съгласно длъжностната характерност основният архитект трябва да позволява краткотрайни градежи и издава позволения за строеж; да издава скици - визи за изследване и проектиране; да утвърждава планове за легализиране и съгласува идейни планове в срок; да издава мнение по отношение на законосъобразността на настояването за смяна на настоящия градоустройствен план; да издава разпореждане с стимулирано наставление за разработване на планове за изменение на настоящите планове; да утвърждава планове при доброволна и правосъдна подялба за всички типове здания, жилища и други обекти в срок; да взе участие в съвещанията на РЕСУТ при регион " Северен " и ги ръководи; да взе участие в съвещанията на ЕСУТ на община " Пловдив " и в други, касаещи активността му; да взе участие в правенето на подробни устройствени планове- служебно проектирани, а също и да съветва жители и юридически лица.

Конкурсът се състои от решение на тест и изявление. Документите се одобряват до 25 януари.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР